ŐRSÉGI FÉLMARATON

Kezdőlap

“Tök jó volt...

hogy nem volt tömegnyomor és kényelmesen elfértünk a pályán!” (Péter)

Lefutom

Nevezés és ami mögötte van...avagy hogyan nevezz a II. Őrségi Félmaratonra

Először, el sem telt egy hét, de ti már több mint 50 jelentkeztetek hozzánk! Respect és nagyon köööszi!!! :) Igyekszünk, mindezt meghálálni és ismét egy jó kis versenyt összehozni októberben. Ha még nem neveztettek, akkor hoztunk egy “Kisokost”, amely tuti segítségetekre lesz a nevezésnél. Nézzük!


  1. A II. Őrségi Félmaratont október 20-án rendezzük meg. ( Mi, a GoodFoot Running Sportegyesület alias Rita, Mese és Juli és a szuper CSAPAT :) <3 )
  2. Nevezni szeptember 30-ig tudtok ONLINE, a helyszínen idén sem lesz nevezés. Idén is sávos nevezés van, amely a következőképpen alakul: early bird nevezés --> 6.000,- Ft/fő ----> július 1-31. normal nevezés ---> 7.000,- Ft/fő ------> augusztus 1-31. late bird nevezés ----> 8.000,- Ft/fő -------> szeptember 1-30
  3. KORHATÁR VAN --> 12 év, tehát akinek gyerkőce 2006 után született, őt ne nevezze be a versenyre, mert nem futhat. [[ Nincs gyerekfutam - idén biztosan nem is lesz .]]
  4. Egy teljesen új felületet használunk a nevezésre - amely csak nekünk új, eléggé ismert már amúgy a Ticketninja. Többet tud, nagyobb felhasználói élményt nyújt Nektek és szerencsére nekünk is. :) DE! Van pár dolog, amit mindenképpen meg tudnotok kell. Mindenki egy nevezést vihet végbe a saját nevén!!!! Tehát nem lehet nevezni 3 embert egy néven .Példa: Tehát ha van a Teszt Család, ahol Teszt Elek, Mari és Ernő is futni szeretne, és Teszt Elek betesz a kosárba 3 félmaraton nevezés -nem lehet mind a 3 Teszt Elek nevén -hiszen - Mi nem tudjuk Mari és Ernő adatait, - Nem kerülnek be a rendszerbe , - Mari és Ernő keresi majd ezerrel a rajtszámát a verseny előtt, de hát hiába...mert mi nem tudjuk kik ők.... Teszt Elek kifzetheti Ernőnek és Marinak a nevezést, viszont a “Másnak veszem”

Másnak veszem + név + e-mail cím és MENTÉS

akciógomb használatával, MUSZÁJ megadni a másik személy nevét és e-mailt címét. Így a másik személy kap egy meghívót, hogy töltse ki a II. Őrségi Félmaraton regisztrációs kérdéseit. És tessék Ernő és/vagy Mari is bent van a rendszerbe. :) Egyszerű nem? :) Ha ezt nem teszitek meg, akkor nagyon megnehezítitek a saját dolgotokat és a miénket is. :( Figyeljetek erre! :) 5. Idén már tudtok kártyával is fizetni -sokkal egyszerűbb, ha tehetitek akkor fizessetek azzal. De természetesen az utalásos lehetőséget is megtartottuk. Ha utalással fizettek, 8 napotok van arra hogy a díjbekérőn szereplő összeget elutaljátok a bankszámlaszámunkra. Ha nem érkezik meg az adott időszakban, akkor egyszer kaptok egy felszólítást és 1 nap haladékot. Amennyiben ez az összeg nem érkezik be az adott időszakban, akkor töröl titeket a rendszer. De ha a rendszer egyszer már törölt, akkor már NE utaljátok el, hanem nevezzetek újra! Az utalással történő befizetéseket minden este manuálisan csekkoljuk, amikor beérkezik az összeg és csekkoltuk, akkor megy ki a visszaigazolás (bankkártyás fizetésnél egyből megkapjátok). és egy díjbekérő. A díjbekérő alapján el tudjátok utalni a nevezési díjat. A közleménybe mindenképpen írjátok bele a megrendelés számát, hogy be tudjunk azonosítani, hogy kik is vagytok. Főleg akkor ha más fizeti be helyettetek. A fizetés követően kaptok egy előlegszámlát -ami nem követel már pénzügyi teljesítést. A verseny napján pedig kapni fogtok egy 0 Ft számlát (ugyanis ekkor van a teljesítés dátuma) ezzel sincs semmi teendő. A nevezésnél mindenki törekedjen megadni a teljes nevét és valós adatait!!!

Nagyon kööszi! :)

Hajrá nevezzetek és fussatok velünk! Tali októberben! :)

GoodFoot Running Team

Ha még nem neveztél, akkor KATT IDE!

HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.

TÁMOGATÓINK

Kérdésed van, keress bátran:

info@goodfoot.hu
ImpresszumAdatvédelmi SzabályzatVersenyszabályzatGoodFoot Running Egyesület

© 2022 GoodFoot