ŐRSÉGI FÉLMARATON

Kezdőlap

“Tök jó volt...

hogy nem volt tömegnyomor és kényelmesen elfértünk a pályán!” (Péter)

Lefutom

Nevezés a III. Őrségi Félmaratonra

Idén harmadik alkalommal ugrunk neki az Őrségi Félmaraton szervezésének. :) Az idei nevezés sokban hasonlít a tavalyiakhoz, de ugyan ki emlékszik már arra? :) Most összeszedtük megint, hogy mit kell tudnotok feltétlenül.


1.    A III. Őrségi Félmaratont október 19-én rendezzük meg. ( Mi, a GoodFoot Running Sportegyesület alias Rita, Mesi és Juli és a szuper CSAPAT :) <3 )

Nevezni október 6-ig tudtok  csak ONLINE, a helyszínen idén sem lesz nevezés. Kérjük ezt vegyétek komolyan!

2.    Idén is sávos nevezés van, amely a következőképpen alakul: 

Early bird nevezés  július 8-31.  6.000,- Ft/fő   

Normal nevezés augusztus 1-31.  7.000,- Ft/fő 

Late bird nevezés  szeptember 1- október 6.  8.000,- Ft/fő 

3.    KORHATÁR VAN --> 12 év, tehát akinek gyerkőce 2007 után született, őt ne nevezze be a versenyre, mert nem futhat.  [[ Nincs gyerekfutam.]]

4.    Nem tudtok kutyával, babakocsival futni és a versenyzőket nem lehet bringával sem kísérni. 

5. Tavalyi  felületet használjunk a nevezésre, ez pedig  a Ticketninja. Tavaly nagyon jó tapasztalataink voltak vele, így idén is mellettük döntöttünk. 
Nincs másra szükségetek, mint az e-mail címetekre vagy használjátok a Fb/Google fiókotokat. :)

További fontos dolgok:

Mindenki egy nevezést vihet végbe a saját nevén!!!! Tehát nem lehet nevezni 3 embert egy néven .Példa: Tehát ha van a Teszt Család, ahol Teszt Elek, Mari és Ernő is futni szeretne, és Teszt Elek betesz a kosárba 3 félmaraton nevezés -nem lehet mind a 3 Teszt Elek nevén hiszen :

 - Mi nem tudjuk Mari és Ernő adatait,

-  Nem kerülnek  be a rendszerbe  és Mari és Ernő keresi majd ezerrel a rajtszámát a verseny előtt, de hát hiába...mert mi nem tudjuk kik ők....  Teszt Elek kifizetheti Ernőnek és Marinak a nevezést,  viszont a  “Másnak veszem” akciógomb használatával, MUSZÁJ  megadni a másik személy  nevét és e-mailt címét. Így a másik személy kap egy meghívót, hogy töltse ki a III. Őrségi Félmaraton  regisztrációs kérdéseit. És tessék Ernő és/vagy Mari is bent van a rendszerbe. :) Egyszerű nem? :) Ha ezt nem teszitek meg, akkor nagyon megnehezítitek a saját dolgotokat és a miénket is. :( Figyeljetek erre! :)  

6.     Idén már CSAK bankkártyával tudtok fizetni. A nevezésnél mindenki törekedjen megadni a teljes nevét és valós adatait!!!  

7.     Ha valami technikai bakit észleltek, akkor az info@goodfoot.hu-s e-mail címen várjuk az észrevételt  és előre is nagyon köszönjük. :) Természetesen más jellegű kérdésekre is szívesen válaszolunk- feltéve ami a versenyhez kapcsolódik és nincs bent a versenyszabályzatban.

Nagyon kööszi! :) 

Hajrá nevezzetek és fussatok velünk! 

Tali októberben! :) 

GoodFoot Running Team

HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.

TÁMOGATÓINK

Kérdésed van, keress bátran:

info@goodfoot.hu
ImpresszumAdatvédelmi SzabályzatVersenyszabályzatGoodFoot Running Egyesület

© 2022 GoodFoot