ŐRSÉGI FÉLMARATON

Kezdőlap

“Tök jó volt...

hogy nem volt tömegnyomor és kényelmesen elfértünk a pályán!” (Péter)

Lefutom

Fuss velünk, játssz velünk!- Nyereményjáték

Facebook oldalunkon lévő játékkal vendégünk lehetsz az I. Őrségi Félmaratonon. Mit kell ehhez tenned? 1. Ellátogatni a Facebook oldalunkra 2. Helyesen válaszolni a feltett kérdésre 3. Izgulni és drukkolni, hogy Te legyél a szerencsés.


Játékszabályzat

Játék: Nyereményjáték - Facebook

1. Szervező

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a GoodFoot Running Egyesület (a továbbiakban: Szervező).

2. Játékos

2.1 A Szervező által meghirdetett Játékban minden Facebook adatlappal rendelkező 18 év feletti természetes személy vehet részt.

3. A játék időtartama: 2017.09.24. 14:00-2017.09.30. 10:00

 

4. A játék szabályai

4.1 A Szervező a Játékot a Játékos részére Őrségi Félmaraton Facebook oldalán keresztül hirdeti meg és bonyolítja le.

4.2. A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Szervező megkapja és jelen játék eredményhirdetéséhez, valamint egyéb marketing céljaira felhasználhassa.

4.3. A Játékosnak a nyereményjáték keretén belül a Szervező által kiposztolt játékra felhívó posztban található feladatot kell elvégeznie.

4.4. A Szervező a Játék keretében nyereménysorsolást tart mindazon Játékosok között, akik rendelkeznek Facebook adatlappal, elküldik a játékfelhívásnak megfelelő betűkódot az eredeti bejegyzés alá, továbbá nem rendelkeznek 2017. szeptember 24-ig leadott és befizetett  jelentkezéssel az I. Őrségi Félmaratonra.

 4.5. A nyereményjátékot,  az a Szervező által kisorsolt Játékos nyeri meg, akik a fenti feltételnek eleget tettek.

4.6. Játék nyereménye: 1 db ingyenes részvétel az I. Őrségi Félmaratonon.

4.7. A sorsolásra a nyereményjáték végét követően kerül sor. A sorsolás nyertesét a Szervező egy héten belül a Facebook oldalán értesíti a nyereményről. Pótnyertes sorsolására nem kerül sor.

5. Nyeremény

5.1. A Szervező által meghirdetett sorsolás keretein belül 1 nyertest sorsol, aki díjmentesen részt vehet az I. Őrségi Félmaratonon.
5.2. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre sem váltható.

5.3. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

5.4. Reklamáció lehetősége kizárva.

6. Adatkezelés

6.1. A Játékos - a játékban való részvételével -, illetve a nyeremény el nem utasításával kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, a sorsoláson elért nyeremény ténye és típusa nyilvánosságra kerüljön, s azt a Szervező reklám célokra felhasználja, értesítés, idő- és alkalombeli korlátozás, illetve különdíjazás nélkül.

6.2. A Szervező és a Lebonyolító a jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait.

6.3. A Játékos téves adatszolgáltatásából (postázási cím elírása, hibás e-mail cím, névelírás, stb.) eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

6.4. A Játékos - a játékban való részvételével -, illetve a nyeremény el nem utasításával kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve, a fogyasztási hely címének települése és irányítószáma, e-mail címe a Szervező adatbázisába bekerüljön, és azokat egyéb marketing célokra felhasználja.

6.5. A Nyereményjáték tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. Az nyereményjáték során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen játék- és részvételi szabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel. A játékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Játékos az adatait az nyereményjáték szervezőjének bocsájtja rendelkezésére, nem a Facebook-nak. A Játékos által megadott információk csak a játék adminisztrációs céljára lesznek felhasználva. A Facebook nem vesz részt az Nyereményjáték szervezésében, ezért a játékban való részvétellel kapcsolatban teljes körűen és hiánytalanul mentesül az Nyereményjátékból eredő kötelezettségek alól.

 

A Játékos a játékban való részvételével, illetve a nyeremény el nem utasításával tudomásul veszi és elfogadja jelen részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt.

Őriszentpéter, 2017.09.24.

HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.

TÁMOGATÓINK

Kérdésed van, keress bátran:

info@goodfoot.hu
ImpresszumAdatvédelmi SzabályzatVersenyszabályzatGoodFoot Running Egyesület

© 2024 GoodFoot